Zoek
Filters
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
banner
Iets voor jou, denken wij

Dames tuniek Lyon (blauw)

Maat XS t/m 4XL
€49,95

Dames kraag Venice (wit)

One size
€16,95

Dames T-shirt Siena (wit)

Maat XS t/m 4XL
€15,95
Nieuws
Onlangs hebben wij een fotoshoot georganiseerd om de Chef Works collectie goed vast te leggen. Tijdens deze shoot zijn er vele items gecombineerd met elkaar, om zo een aantal mogelijkheden te laten zien voor verschillende looks. Zo zie je dat Chef Works niet alleen geschikt is voor in de horeca! Stel je eens voor, een stoere sloof die gedragen wordt in een delicatessewinkel, of een rekbare luchtige buis voor een masseur… Vele items zijn in meerdere kleuren te verkrijgen.
Vanaf dag één onderscheidt Chef Works zich van haar concurrenten door comfortabele en innovatieve kledingstukken te maken die daadwerkelijk zijn afgestemd op de werkomstandigheden en het klimaat in de keuken. Cool vent, Lite en stretch stoffen zorgen voor verkoeling en bewegingsvrijheid op de werkvloer. Wilt u dealer worden van het merk dat vanaf vandaag beschikbaar is in de BeNeLux? Vul dan het contactformulieràHier graag een link plaatsen naar het contactformulier in op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Na de laatste editie in 2016, was het de afgelopen weken weer tijd voor nieuwe nominatie- en presentatierondes voor de Corporate Fashion Awards van 2018. Tijdens dit tweejaarlijkse event worden in zes verschillende categorieën de aller beste en meest vernieuwende bedrijfskleding collecties gekozen. Met twee zenuwslopende presentatierondes achter de rug, mogen wij met trots mededelen dat wij met Chef Works in de felbegeerde finale staan. Tijdens de tiende editie van de Corporate Fashion Awards, zal een deel van onze innovatieve koks- en slovencollectie op 15 november schitteren tijdens een spectaculaire modeshow in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.
Onze dealers
Toon mijn locatie Align Map
top