Zoek
Filters
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Chef Works in finale Corporate Fashion Award 2018

dinsdag 13 november 2018

 Chef Works in finale Corporate Fashion Award 2018

 

Na de laatste editie in 2016, was het de afgelopen weken weer tijd voor nieuwe nominatie- en presentatierondes voor de Corporate Fashion Awards van 2018. Tijdens dit tweejaarlijkse event worden in zes verschillende categorieën de aller beste en meest vernieuwende bedrijfskleding collecties gekozen. Met twee zenuwslopende presentatierondes achter de rug, mogen wij met trots mededelen dat wij met Chef Works in de felbegeerde finale staan. Tijdens de tiende editie van de Corporate Fashion Awards, zal een deel van onze innovatieve koks- en slovencollectie op 15 november schitteren tijdens een spectaculaire modeshow in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

Collecties

De afgelopen weken zijn vanuit het hele land 48 collecties ingezonden in zes verschillende categorieën. In de categorie Best Brands wist Chef Works het tot de beste drie in deze categorie te schoppen. 

Comfortabel en innovatief

Vanaf dag één onderscheidt Chef Works zich van haar concurrenten door comfortabele en innovatieve kledingstukken te maken die daadwerkelijk zijn afgestemd op de werkomstandigheden en het klimaat in de keuken. Cool vent, Lite en stretch stoffen zorgen voor verkoeling en bewegingsvrijheid op de werkvloer. Met een vernieuwende slovencollectie is Chef Works niet alleen geschikt voor horecabazen en -brigades, maar onder andere ook voor de beautybranche en delicatessenwinkels.

Jury

Welke collectie er uiteindelijk met een Award naar huis gaat, is nog even de vraag en ligt in de handen van de jury. Deze zal tijdens de tiende editie van de CFA’s dit jaar bestaan uit niemand minder dan o.a. CFA oprichter Eli Barenholz, personal stylist Pascalle Koldenhof, corporate fashion blogger Aileen Out en categoriemanager bedrijfskleding rijk Rob van Arnhem. De presentatie van de fashionshow in het Hulstgebouw in Rotterdam wordt 15 november verzorgd door Karin Bloemen. Zij zal van de uitreiking van de Corporate Fashion Awards een feestje maken. Benieuwd naar de Corporate Fashion Awards en de ontwikkelingen die gaande zijn binnen de bedrijfskleding branche? Er zijn nog kaarten te bestellen via de website van de Corporate Fashion Awards.

 

CF18

Plaats uw commentaar
top